Slim en duurzaam
Ongekend flexibel
Gecertificeerde monteurs
Gratis vrijblijvend advies

Ventilatie is belangrijk bij isolatieglas

Bij hoogrendementsglas (vooral HR++ glas) kun je te maken krijgen met condens op koude plekken op het glas. Goede ventilatie voorkomt condens, bijvoorbeeld door een ventilatierooster boven het raam te plaatsen.

Voor een gezond binnenklimaat

Maakt het binnenklimaat gezonder en prettiger
Ventilatie is niet voor niets een veelbesproken onderwerp bij de Vereniging Eigen Huis en verschillende gezondheidsorganisaties. Het maakt het binnenklimaat gezonder en prettiger. Daarom zijn ventilatieroosters belangrijk voor jouw woongenot. En omdat dat voorop staat, kun je bij GP terecht voor een ventilatieroosters voor in je raam, deur of kozijnen. Kom gerust de mogelijkheden bekijken in onze showroom.

Ontdek de extra mogelijkheden bij dubbel glas

Naast HR++ isolerend glas vind je bij GP ook verschillende soorten figuurglas, zonwerend glas, gematteerd glas, glas met roedeverdeling, glas in lood, glas met ingebouwde jaloezieën en HR++ gelaagde beglazing (in veel situaties verplicht).

Ontdek wat aansluit op jouw wensen en kom eens kijken in onze showroom. We maken graag een afspraak met je om de prijzen (variërend per aantal vierkante meter) te bespreken.

Duurzaam en onderhoudsarm

Veilig en comfortabel wonen

Betaalbaar én 10 jaar garantie