Slim en duurzaam
Ongekend flexibel
Gecertificeerde monteurs
Gratis vrijblijvend advies

Dankzij HR++ glas heb je een lagere energierekening

HR++ glas heeft namelijk een veel betere isolerende werking dan normaal dubbel glas. Met HR+++ glas kun je het warmteverlies via ramen en deuren verder beperken. Dit type glas heeft de hoogste isolatiewaarde. Dat levert optimale energiebesparing op.

Isolerende beglazing vs dubbel glas

Er bestaat hoogrendementsglas (ook wel isolerend glas genoemd) en dubbel glas.
Qua uiterlijk zijn deze soorten glas hetzelfde, echter bij hoogrendementsglas zit er een onzichtbare laag metaalfolie tussen de glaslagen. Deze coating is een isolerende laag, waardoor het raam heel goed isoleert.

Glaspaketten
De isolerende werking is steeds verder verbeterd waardoor er meerdere types zijn ontstaan: HR+, HR++ en zelfs HR+++ glas. Wij bieden de glaspaketten HR++ 28 mm en Trippel met een glasopname van 52mm aan. GP past standaard dubbele (HR++) isolerende beglazing toe.

HR++ glas: je zult het verschil merken

Met HR++ isolerende beglazing zorg je ervoor dat warmte binnen wordt gehouden in de koudere dagen, en vice versa in de warmere dagen. Dat is comfortabel maar ook merkbaar in je lagere energierekening. Je bespaart enorm op de stookkosten. De investering in het glas verdien je dus uiteindelijk weer terug!

Driedubbele isolerende beglazing

Ten opzichte van de dubbelglas oplossingen, kun je het warmteverlies via ramen en deuren verder beperken met HR+++ glas. Daarnaast wordt het (woon)comfort verder verhoogd. Vanwege de dubbele spouw in het glas en een extra isolerende coating, zal de oppervlaktetemperatuur aan de kamerzijde van de binnenruit bij HR+++ glas hoger zijn en minder afkoelen bij extreem koude weersomstandigheden, ten opzichte van HR++ glas. Dat maakt HR+++ glas geschikt voor combinaties met lage temperatuur verwarming (zoals vloerverwarming).

Duurzaam en onderhoudsarm

Veilig en comfortabel wonen

Betaalbaar én 10 jaar garantie