Slim en duurzaam
Ongekend flexibel
Gecertificeerde monteurs
Gratis vrijblijvend advies

De grote voordelen van
kunststof kozijnen op maat

GP Kunststof kozijnen realiseert kozijnen op maat en heeft voor elke smaak een passend kozijn. Het profiel, de kleur, deurgrepen en eventuele sierlijst worden afgestemd op je woning. Je ziet nauwelijks verschil met een houten kozijn.

Je kunt de kunststof kozijnen volledig op maat laten realiseren en afstemmen op jouw smaak en op de stijl van je woning.

Bijna alle ontwerpen en indelingen zijn mogelijk
Allerlei uitvoeringen zijn mogelijk. Vaste kozijnen, draaikiepramen, stolpramen, valramen… Daarbij heb je de keuze uit verschillende series kozijnprofielen. Kies ook alvast de kleur van je kunststof kozijnen. Daar kun je straks van blijven genieten: dankzij het UV-werende materiaal zullen je kozijnen niet verkleuren. Nooit meer schilderen! Daar komt het geruststellende gevoel bij dat je 10 jaar fabrieksgarantie hebt op deze kunststof kozijnen, die bovendien inbraakwerend werken.

Nu scherp geprijsd, en straks bespaar je nog meer
De kunststof kozijnen bij GP zijn 100% Nederlands fabricaat. Je kunt bij ons rekenen op de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Onze producten hebben het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Daarom heb je nu betaalbare kozijnen te pakken, en doe je toch een investering in de toekomst.

Omdat deze kozijnen optimaal isoleren, hou je de warmte nog beter vast in huis en daarom kan je energieverbruik omlaag.

Bij elk type woning een bijpassend profiel

Bij nieuwe kunststof kozijnen bepaalt het profiel de uitstraling. Je kunt kiezen uit vier verschillende profielen.

Blokprofiel (Quadra)

Lijkt het meest op een klassiek houten kozijn. Dit blokprofiel wordt in Nederland het meest toegepast en is enkel uitvoerbaar in een rechte haakse verbinding.

Schuin profiel (Alira)

Het Alira profiel is een diep kozijnprofiel, net als de Quadra. De Alira loopt echter schuin af, waardoor deze aan de voorzijde wat minder blokkig oogt dan de Quadra.

Vlak profiel (Plano)

Het Plano profiel heeft door zijn simpele en strakke vormen een slank en modern uiterlijk. Het is even breed als Quadra en Alira, maar minder diep.

Slank profiel (Magro)

Het kleine broertje van de Plano die een stuk smaller oogt. Dit is het meest ranke kozijnprofiel in onze serie.

Houtnerfstructuur mogelijk

Om de kozijnen nog verder af te stemmen op jouw type woning, kun je kiezen voor een houtnerfstructuur. Zo zijn kunststof kozijnen van GP niet meer van houten kozijnen te onderscheiden. Door een speciale filmlaag zijn de kozijnen krasbestendig en ongevoelig voor verkleuring. Ze behouden hun uitstraling en de kozijnen hoeven nooit geschilderd te worden.

Leverbaar in alle RAL-kleuren

Kunststof kozijnen op maat kunnen geleverd worden in de door jouw gewenste kleur. Crème, donkergroen, blauw, antraciet en lichtgrijs zijn onze standaardkleuren. Tegen een kleine meerprijs zijn echter ook alle andere RAL-kleuren mogelijk. De kleuren worden met het profiel versmolten, zodat deze ook in houtnerfstructuur uitgevoerd kunnen worden.

Duurzaam en onderhoudsarm

Veilig en comfortabel wonen

Betaalbaar én 10 jaar garantie