Slim en duurzaam
Ongekend flexibel
Gecertificeerde monteurs
Gratis vrijblijvend advies

Vraag & antwoord

Wij monteren de kozijnen altijd op stelkozijnen met een sluitende duurzame buiten- en binnen afdichting. Ook goed om te weten is dat al onze monteurs gecertificeerd zijn.
Wij bieden 10 jaar productgarantie op kozijnen, glaspakketten en montage. Op het hang- en sluitwerk bieden wij 2 jaar productgarantie.
De profielen zijn van GEALAN (S 9000 serie) een Duits kwaliteitsproduct ontwikkeld en samen gestel voor de Nederlandse markt. Alku in Tilburg voorziet deze profielen in haar fabriek van staal en isolatie en maakt er het gewenste product van dat voldoet aan alle gestelde keurmerken en bouwbesluiten zoals SKG en Politiekeur.
Ja. De aangeboden producten voldoen aan de huidige normering en hebben een isolatiewaarde afhankelijk van de uitvoering, tussen de 0,89 W/(m2K) en 1,2 W(m2K). Dit kan geoptimaliseerd worden met een vulling/glaspakket met een dikte van 24mm tot 52mm, met de daaraan gekoppelde waardes.
Wij adviseren een minimale schoonmaak frequentie van 2 tot 3 maal per jaar. Voor het schoonmaken van de kunststof kozijnen volstaat lauw warm water met een mild schoonmaak/spoelmiddel. Gebruik geen agressieve (schuur)middelen met alcohol, thinner of ammonia. Hang en sluitwerk dient twee keer per jaar te worden gereinigd en gesmeerd. Voor verdere reiniging en onderhoudsadviezen wordt door ons een brochure verstrekt over alles wat u moet weten m.b.t. het onderhoud.