Slim en duurzaam
Ongekend flexibel
Gecertificeerde monteurs
Gratis vrijblijvend advies

Wat een kunststof schuifpui
jou allemaal oplevert

Het plaatsen van een kunststof schuifpui heeft zo zijn voordelen. Vanuit de woonkamer kun je een perfecte doorgang naar de tuin maken. De uitstraling van de schuifpui kun je geheel zelf bepalen zodat het naar eigen wensen wordt ingericht.

Net als bij de kunststof kozijnen en deuren van GP, zijn ook de kunststof hefschuifpuien onderhoudsvriendelijk.

Onderhoudsvriendelijk
Onze schuifpuien zijn makkelijk schoon te houden met een reinigingsdoek en gaan jaren mee. Ook hoef je ze nooit te schilderen wat een hoop onderhoudskosten zal besparen. Bovendien zijn alle GP hefschuifpuien voorzien van een hoogwaardige krimp- en onderhoudsvrije zachte rubber afdichtingen. Dit zorgt ervoor dat er door weersinvloeden geen streepvormingen op het glas of kozijn ontstaan. Ook zijn de hefschuifpuien geheel wind- en waterdicht en blijft het onderhoud gering. De aanschaf van een kunststof schuifpui is dus een duurzame investering!

Naadloos én stijlvol

Met een kunststof schuifpui van GP creëer je een naadloze én stijlvolle overgang van binnen naar buiten. Met een hefschuifpui krijg je een onbelemmerde doorgang door de lage overstap. De grote glasoppervlakte zorgt voor een ruim zicht naar buiten en een goede lichtopbrengst binnen. Het plaatsen van een hefschuifpui is ideaal om aan te brengen in je huidige gevel, maar natuurlijk ook voor een uitbouw.

Ruimtebesparend
Een ander groot voordeel van een kunststof schuifpui van GP is dat het ruimtebesparend is doordat draaiende delen ontbreken. Zo creëer je extra ruimte die op een efficiëntere manier opgevuld kan worden. Dit zorgt mede voor een strakke uitstraling van je huis.

Meerdeligheid

Een groot voordeel van de GP hefschuifpui is dat het 2-, 3-, of 4-delig geleverd kan worden. Vooral voor een wat grotere oppervlak is dit ideaal. Bij de aanschaf van een hefschuifpui van GP heb je de keuze uit twee soorten bedieningen. Bij een binnenbediening zit er een kruk en een veiligheidscilinder aan de binnenkant en aan de buitenkant een komgreep. Een andere optie is een binnen- en buitenbediening. Er zitten dan aan beide kanten van de schuifpui een kruk en een veiligheidscilinder. Zo kun je de schuifpui ook sluiten en ontsluiten vanaf de buitenkant.

Door het slimme ontwerp zorgt deze kunststof schuifpui dat je…
  • meer licht in huis krijgt
  • ruimte bespaart
  • je huis optimaal isoleert: warmte en geluid blijven binnen
Een kunststof schuifdeur is er in verschillende uitvoeringen…
  • met binnenbediening
  • met binnen- en buitenbediening: ook van buitenaf op slot en ontsluiten
  • in 2-, 3-, of 4-delig element

Kleuren

De hefschuifpuien van GP zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Er bestaat de keuze uit twee basiskleuren, namelijk crème (+/- RAL 9001) en wit (+/- RAL 9010). Naast deze basiskleuren zijn er verschillende kleuren beschikbaar in houtnerfstructuur, die zowel binnen als buiten toepasbaar zijn. Als je geen houtnerfstructuur wilt, is dat ook geen probleem. Door midden van acrylcolor heb je 12 verschillende kleuren tot je beschikking. Dit is een co-extrusie proces waarbij de acrylaat kleurlaag wordt versmolten met het PVC-basisprofiel.

Glas

Bij het kopen van een schuifpui heb je de keuze uit verschillende soorten glas. Schuifpuien van GP worden standaard geleverd met HR++ glas. Dit is goed isolerend glas en zal zorgen voor een lage energierekening. Naast hoogrendementsglas zijn er nog vele andere mogelijkheden, zoals gematteerd glas, zonwerend glas en figuur glas. Door de grote glasoppervlakten creëer je een lichte ruimte met een strakke uitstraling. Je haalt het zonnetje in huis!

Duurzaam en onderhoudsarm

Veilig en comfortabel wonen

Betaalbaar én 10 jaar garantie

Meer over Schuifpuien