Slim en duurzaam
Ongekend flexibel
Gecertificeerde monteurs
Gratis vrijblijvend advies

Kunststof deuren
waar je van droomt

De voordeur is het visitekaartje van je woning. Ook tussen- en achterdeuren bepalen voor een groot deel de uitstraling van je huis. Met een kunststof deur van GP geniet je een leven lang van uitstekende kwaliteit. Een deur die beschermt tegen weer, geluidsoverlast en ongewilde bezoekers.

Een kunststof buitendeur afgestemd op jouw type woning. GP heeft voor iedere woningstijl bijpassende voor- en achterdeuren.

Helemaal naar jouw smaak.
Je kunt kiezen uit verschillende modellen, soorten glas, deurgrepen, kleuren, dorpels en accessoires. Bij GP worden de kunststof deuren op maat gemaakt. Zo kan je kiezen voor een houtnerfstructuur, zodat je kunststof deur niet van echt hout te onderscheiden is. Dorpels zijn verkrijgbaar in aluminium, met glasvezel of hardsteen. We maken het plaatje compleet met sierbeslag. Zo creëer je een deur volledig afgestemd op je eigen wensen.

Kunststof deuren zijn isolerend en inbraakwerend

Laten we je eerst vertellen wat je met een nieuwe kunststof deur van GP níet hebt:

  • Kou
  • Tocht
  • Geluidshinder

Kunststof deuren van GP werken volledig isolerend dankzij krimp- en onderhoudsvrije afdichtingen van zacht kunststof. Ze houden warmte en geluid binnen. Zulke afdichtingen voorkomen ook dat er door invloeden van het weer strepen ontstaan op het glas of het kozijn. Bovendien werken deuren van GP inbraakwerend. Daarom voldoen ze ook aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat geeft een prettig gevoel, net als de keuzevrijheid die je hebt. Stel met GP de deur samen waar je van droomt.

Het is aan jou, je hebt de keuze uit…

  • Vlakpaneel en sierpaneel
  • Verschillende stijlen figuurglas
  • Allerlei soorten (voor)deurbeslag: deurkrukken, grepen, duwers, brievenbussen
  • Tientallen kleuren
  • Onderdorpels van kunststof, aluminium of, voor een traditionele uitstraling, hardsteen

Duurzaam en onderhoudsarm

Veilig en comfortabel wonen

Betaalbaar én 10 jaar garantie

Meer over Deuren