Slim en duurzaam
Ongekend flexibel
Gecertificeerde monteurs
Gratis vrijblijvend advies

Raamhorren die het gezoem verdrijven

Omdat je aan alles wil denken: horsystemen om insecten buiten te houden. Bekijk ook eens de raamhorren, deurhorren en horren voor schuifpuien in de GP Kunststofkozijnen showroom.

Houd insecten buiten met een op maat gemaakte hordeur of raamhor.

Raamhorren op maat voor ramen, deuren en schuifpuien
Insecten wil je graag buiten houden. Onze horsystemen zorgen voor de perfecte insectenwering. We bieden horren voor ramen, deuren en schuifpuien. Er zijn verschillende varianten beschikbaar. Denk hierbij aan een inzethor, een ziza hor (inzet plisséhor) of een plissé hor. De horsystemen kunnen aangepast worden aan je specifieke wensen, en aan de stijl van je woning en kozijnen. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom.

Makkelijke inzethor voor naar binnendraaiende ramen

Een insectenhor is het meest geschikt voor een draai-kiepraam van kunststof of hout. Er zijn 5 verschillende profielen beschikbaar. Hierdoor past een op maat gemaakte insectenhor op bijna elk naar binnendraaiend raam.

Een vrije doorloop met een plisséhordeur

Met een plisséhordeur blijf je een vrije doorloop houden. Als de hor is geopend, neemt het tevens weinig plaats in beslag. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een geleidingsstrip met een minimale hoogte van 3mm. Er is geen onderdorpel aanwezig. Bij de hordeur is gebruik gemaakt van één van de meest innovatieve ontwikkelingen van de laatste jaren: geplisseerd horrengaas in plaats van strak horrengaas. Bovendien is deze hor onderhoudsvrij en weerbestendig. In de winter kan je de hor er makkelijk uitnemen.

Unilux Hordeuren en Raamhorren

Hordeuren worden in het dagelijks leven vele malen gebruikt en moet dus zeer degelijk zijn. Maar.. je koopt ook niet elke dag een hordeur dus we geven je graag een goed advies. Alle hordeuren van Unilux zijn van recyclebaar aluminium, voorzien van UV bestendige kunststof onderdelen.

Raamhorren worden in tegenstelling tot hordeuren dagelijks slechts enkele malen gebruikt. Iedere Unilux raamhor is van recyclebaar aluminium, met UV bestendige kunststof onderdelen, bovendien kan een Unilux raamhor altijd gerepareerd worden om zo de levensduur te verlengen.

Het horrengaas voor het raam is zo doorzichtig mogelijk, om het uitzicht niet te belemmeren. Montage is altijd zowel mogelijk op-de-dag (op het kozijn) als in-de-dag (in het kozijn); wat voor jou de beste oplossing is, is altijd afhankelijk van jouw kozijn en raam. Gelukkig maken we altijd jouw hor op maat!

KeJe Inzethorren

De KeJe inzethor is een insectenweringsproduct om de insecten buiten het huis te houden. Dit product is voorzien van een aluminium frame, waar het vast gaas in wordt geproduceerd. Het gaas is leverbaar in standaard grijs en zwart gaas of tegen meerprijs met pollen- / aluminium gaas. De inzethor is uitermate geschikt voor een kunststof draaikiepraam en in sommige gevallen ook voor een houten draaikiepraam. Dit is afhankelijk van de stalen strip welke in een houten kozijn aanwezig zit.

KeJe Klemhorren

De Klemhor is een vaste raamhor welke speciaal is ontwikkeld voor een aluminium-, houten- of kunststof kozijn. Let op, dit product is alleen geschikt voor draaikiepramen. Dit product wordt gemonteerd zonder boren of schroeven door middel van uiterst dunne, roestvrij stalen klemmen. De klemmen hebben verschillende dieptes, afhankelijk van de ruimte in uw kozijn. Elke klemhor is voorzien van een borstel, wat zorgt voor afdichting tussen het product en het kozijn.

Houten- en kunststof kozijn
Ook bij een klemhor bestemd voor een houten- of kunststof kozijn, wordt de klemhor van binnenuit geplaatst. Bij een houten kozijn valt de klemhor (van binnenuit gezien) achter de stalenstrip op het kozijn. de roestvrij stalen klemmen, klemmen zich aan de binnenzijde vast van het kozijn waardoor het raam gesloten kan worden zonder druk op het beslag van het kozijn. Bij een klemhor voor een houten,- of kunststof kozijn zal er een borstel rondom het profiel worden geplaatst, wat zorgt voor een afdichting tussen profiel en het kozijn. Bij dit product zitten alle klemmen aan de zijkant van het product gemonteerd.

Duurzaam en onderhoudsarm

Veilig en comfortabel wonen

Betaalbaar én 10 jaar garantie