Slim en duurzaam
Ongekend flexibel
Gecertificeerde monteurs
Gratis vrijblijvend advies

Kunststof kozijnen van bewezen kwaliteit

Al onze producten en processen worden regelmatig getoetst aan strenge regelgeving. GP levert daardoor steeds dezelfde hoge kwaliteit kunststof kozijnen. Deze keurmerken vormen het bewijs.

Toetsing en keurmerken

Kunststof kozijnen van kwaliteit
Het profielsysteem, de productie, de eindproducten, en alle interne processen daaromheen inclusief montage worden regelmatig getoetst. Met succes! We hebben alle belangrijke keurmerken en getuigschriften uit de Nederlandse industrie toegekend gekregen. Daarom kun je bij GP rekenen op kunststof kozijnen van kwaliteit.

Politiekeurmerk Veilig Wonen: Een veilig gevoel

De kunststof kozijnen, deuren en hefschuifpuien van GP zijn voorzien van gecertificeerd inbraakwerend hang- en sluitwerk. Daarmee voldoen ze aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Als je je hele woning laat keuren, kun je het PKVW-certificaat behalen. Dat kan bij verzekeraars interessante kortingen opleveren op je inboedelverzekering.

SKG: Kwaliteit, van productieproces tot eindproduct

Ons productieproces en onze producten staan onder voortdurende controle van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw.

SKG test de kunststof kozijnen op wind- en waterdichtheid, duurzaamheid en deugdelijke constructie. Ook certificeert de stichting het toegepaste hang- en sluitwerk.

Meer over de Stichting Kwaliteit Gevelbouw vind je op skg.nl.

KoMo: Het bekendste kwaliteitskeurmerk in de bouw

De kunststof kozijnen, deuren en hefschuifpuien die je bij GP vindt, zijn voorzien van een zogeheten attest-met-productcertificaat van KOMO, het bekendste keurmerk in de bouw.

KOMO controleert de eisen die door de regelgeving worden gesteld bij toepassing van het product in een gebouw. Daarbij zijn ook de wijze van verwerking en montage opgenomen.

Deze dubbele kwaliteitsverklaring bevat ook een verklaring van KOMO dat het geleverde product in overeenstemming is met de technische specificatie van het product zoals opgenomen in de kwaliteitsverklaring.

Garantie en service

Bij GP Kunststof kozijnen kun je vertrouwen op duurzame kwaliteit. Dat bevestigen de keurmerken, en zelf zetten we dat graag kracht bij met ruime garanties. Op kunststof kozijnen, deuren en hefschuifpuien krijg je een fabrieksgarantie van 10 jaar. Voor hang- en sluitwerk van deuren en hefschuifpuien kun je rekenen op een fabrieksgarantie van 2 jaar.

Duurzaam en onderhoudsarm

Veilig en comfortabel wonen

Betaalbaar én 10 jaar garantie