Slim en duurzaam
Ongekend flexibel
Gecertificeerde monteurs
Gratis vrijblijvend advies

Keuze genoeg:
Alle kleuren zijn mogelijk

Bij GP kun je jouw kunststof kozijnen qua kleur volledig aanpassen aan de stijl van je woning. Wij bieden vele kleur mogelijkheden die toepasbaar zijn op de kunststof kozijnen. Dit wordt uiteindelijk door middel van verschillende technieken gerealiseerd.

Kozijnen met decorfolie. Natuurlijke aanblik met de voordelen van kunststof kozijnen

Krasbestendig en ongevoelig voor verkleuring
Een techniek die GP gebruikt om kleuren te realiseren is het gebruik van decorfolies. Dit is een techniek waarbij er een soort filmlaag over het kunststof heen wordt gelegd. Door deze techniek zijn bijna alle kleuren mogelijk. Deze filmlaag zorgt ervoor dat je kunststof kozijnen krasbestendig zijn en ongevoelig voor verkleuring. Zo behouden de kozijnen hun waarde en uitstraling en schilderen is overbodig.

Veelzijdig in kleurcombinaties

Oneindig veel decorfolies

Er kan snel worden gewisseld met de decorfolies en profielsoorten in de productie. Dit zorgt voor een bijna onbegrensd aantal combinatiemogelijkheden.

Combinatiemogelijkheden

Verschillende folies voor binnen- en buitenzijde. De buitenzijde van het kozijn past bij het gevelaanzicht, binnen richt het kozijn zich naar de inrichting.

Acrylcolor en decor-folies

Door combinatie met het hoogwaardige acrylcolor aan de buitenzijde, zorgt decorfolie ervoor dat de binnenzijde een luxe uitstraling krijgt.

Kozijn met acrylcolor

Door middel van een acrylcolor methode kunnen kozijnen in meerdere kleuren geleverd worden. Acrylcolor is een co-extrusie proces waarbij het PVC-basisprofiel samensmelt met de krasvaste kleurlaag. Deze laag zorgt ervoor dat het kozijn en je woning niet opwarmen doordat het lichtdoorlatend is. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren in een houtnerfstructuur, zodat je kunststof kozijnen niet van hout te onderscheiden zijn.

Acrylcolor is…

  • Beschermend tegen afbladderen
  • Met ca. 0,5 mm dikker dan iedere kleurlaag
  • Onlosmakelijker met het profiel verbonden

Houtnerfstructuur mogelijk

Om de kozijnen nog verder af te stemmen op jouw type woning, kun je kiezen voor een houtnerfstructuur. Zo zijn kunststof kozijnen van GP niet meer van houten kozijnen te onderscheiden. Door een speciale filmlaag zijn de kozijnen krasbestendig en ongevoelig voor verkleuring. Ze behouden hun uitstraling en de kozijnen hoeven nooit geschilderd te worden.

Welke kleur kozijnen zie je voor je?

Eigenlijk bestaan kunststof kozijnen uit twee tinten: wit (soms hebben wij het over RAL 9010) en crème (ongeveer RAL 9001). Alle andere kleuren maken we door een filmlaag over die basis heen te leggen. Die filmlaag maakt je kunststof kozijnen krasbestendig en ongevoelig voor verkleuring. Zo behouden ze hun uitstraling en hun waarde – en hoef jij ze nooit te schilderen.

Duurzaam en onderhoudsarm

Veilig en comfortabel wonen

Betaalbaar én 10 jaar garantie