Kleuren

Keuze genoeg:

de kleur van je kozijnen

GP heeft de mogelijkheden om jouw kunststof kozijnen volledig op te laten gaan in de stijl van jouw woning. Schilderen hoeft niet meer.

Welke kleur kozijnen zie je voor je?

Eigenlijk bestaan kunststof kozijnen uit twee tinten: wit (soms hebben wij het over RAL 9010) en crème (ongeveer RAL 9001). Alle andere kleuren maken we door een filmlaag over die basis heen te leggen. Die filmlaag maakt je kunststof kozijnen krasbestendig en ongevoelig voor verkleuring. Zo behouden ze hun uitstraling en hun waarde – en hoef jij ze nooit te schilderen.

De rol van de kleur van kunststof kozijnen in de sfeer van je huis

Je hebt bij GP bijvoorbeeld keuze uit allerlei kleuren in acrylcolor, dat we ontwikkelen met een techniek die co-extrusie heet. De kleurlaag wordt dan met het profiel versmolten. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren in een houtnerfstructuur, zodat je kunststof kozijnen niet van hout te onderscheiden zijn.

Meer kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar. Dat is fijn, want je kozijnen spelen een grote rol in de sfeer in en om je huis. Vraag de inspirerende brochures aan om wat voorbeelden te ontvangen, of kom eens rondkijken in onze showroom in Eindhoven.