Slim en duurzaam
Ongekend flexibel
Gecertificeerde monteurs
Gratis vrijblijvend advies

De levensduur van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Dit maakt ze een perfecte investering. Voor nu en voor de toekomst.

Niet voor niets staat dit kunststof in de belangstelling van vooruitstrevende ontwerpers en architecten.

Onderhoudsarm, dat betekent genieten
Ook wij zijn na al die jaren nog vol passie over een product dat vederlicht oogt en tevens oersterk is. Want dat staat buiten kijf: je hoeft je nooit zorgen te maken over de levensduur van GP kunststof kozijnen Eindhoven.

De potten met beits of verf mogen naar de milieustraat worden gebracht. De ladder kan naar de schuur. Of de schilder kan worden afgebeld. Weg onderhoudskosten. Er hoeft niets te gebeuren. Je kunt genieten van je kunststof kozijn, deur, schuifpui, dakkapel en gevelbekleding. Een leven lang.

Een duurzaam product

‘Groen’ is misschien niet het eerste dat in je opkomt bij het horen van het woord kunststof. Toch durven wij op meerdere fronten de strijd aan te gaan met producten die bekend staan als milieuvriendelijk. Om te beginnen hebben onze kozijnen geen schildersbeurt nodig. Scheelt een hoop chemicaliën en ritjes van schilders- en onderhoudsbedrijven.

Er worden geen bomen gekapt en vervanging is ook niet snel noodzakelijk, aangezien de kozijnen van GP generaties lang meegaan. Uiteindelijk, na een lang leven, worden de materialen gesorteerd en gereed gemaakt voor recycling.

Lager energieverbruik

De aanschaf van een kozijn bij GP is een investering voor de toekomst. Je bespaart niet alleen op onderhoud, je hebt minder energiekosten en draagt bij aan het reduceren van CO2-uitstoot. We leveren kozijnen standaard met hoogrendement glas. Drie lagen glas is ook mogelijk.

Perfecte afdichting bij het raam en de gevel, toegevoegde tochtborstels en geïntegreerde windkering in deuren zorgen voor een prima isolatie. Kozijnen krijgen extra stevigheid door hun recyclebare kern. We passen desgewenst geschuimde profielen toe.

Duurzaam en onderhoudsarm

Veilig en comfortabel wonen

Betaalbaar én 10 jaar garantie