Slim en duurzaam
Ongekend flexibel
Gecertificeerde monteurs
Gratis vrijblijvend advies

Soepel en eenvoudig hanteerbaar

Stelt jezelf eens voor; deuren en ramen voor die altijd soepel bewegen en eenvoudig zijn te hanteren. Een lichte handeling volstaat om ze open en dicht te doen. De staalvulling zorgt evenwel voor de nodige stabiliteit.

Het kan nog makkelijker. Je tikt gewoon een toets aan om ramen en deuren op afstand te bedienen. Dat kan zowel elektrisch als digitaal.

Domotica oplossingen
Het weer heeft geen invloed op onze producten, dus je hebt geen last van onderdelen die uitzetten of krimpen. Op alle bewegende delen kunnen alarmsystemen worden aangebracht. Het is zelfs mogelijk deuren uit te rusten met scantechnologie. Uiteraard zien we visuele details niet over het hoofd.

Veiligheid voorop

Onze inbraakwerende, kindveilige sluitsystemen en ventilatieroosters voldoen aan de eisen van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) en Politiekeurmerk Veilig Wonen. Deuren zijn standaard uitgerust met onder andere terugverende deurkrukken en vijfpuntssluitingen. We brengen zonodig alarmsystemen en geavanceerde toegangstechnieken als vinger- of irisscan aan.

Aangenaam binnenklimaat

Prettig wonen valt of staat met een aangenaam binnenklimaat. GP voorziet zijn kozijnen van dubbele afdichtingen in het kozijn zelf en in de aansluitingen naar de gevel. Op die manier worden water en wind tegengehouden en streepvorming door weersinvloeden voorkomen. Maar een huis moet ook kunnen ademen.

Je kunt bijvoorbeeld voor afsluitbare roosters en verschillende kiepstanden van de ramen kiezen. Gecombineerd met ons hoogrendement glas weerstaat u warmte en koude. Niet alleen het klimaat wordt getemd. Onze kozijnen en beglazing dempen ook nog eens omgevingsgeluiden. Ssst….

Licht

Hoe aantrekkelijk lampen ook zijn, hoe inventief en aansprekend hun armaturen, kunstlicht legt het altijd af tegen daglicht. Natuurlijk licht synchroniseert onze biologische klok, verhoogt het concentratievermogen en heeft een positief effect op onze gemoedstoestand. Naarmate we ouder worden, hebben we er zelfs meer van nodig, blijkt uit onderzoek.

Tests met daglichtsimulatie laten goede resultaten zien. Mensen zijn energieker overdag en ze slapen ’s nachts beter. Uiteraard is het geheel afhankelijk van je wensen hoeveel licht er in je leefvertrekken binnen treedt. Wil je meer lichtinval in woon- en werkkamer? In de speelkamers van je kinderen of in de badkamer?

Duurzaam en onderhoudsarm

Veilig en comfortabel wonen

Betaalbaar én 10 jaar garantie