Slim en duurzaam
Ongekend flexibel
Gecertificeerde monteurs
Gratis vrijblijvend advies

Flexibele afmetingen van je overkapping

Als je kiest voor een terrasoverkapping wil je natuurlijk dat deze aansluit op de hoogte van je goot. Daarom is het dak van de overkapping flexibel. Met een hellingshoek tussen de 7 en 22 graden is je overkapping makkelijk af te stemmen op elke hoogte.

De overkappingen zijn ijzersterk, waardoor grote overspanningen mogelijk zijn.

Extra ruimte dankzij grote overspanning
Het uiterlijk van een aluminium terrasoverkapping of veranda speelt een grote rol. Daarom heeft GP Kunststof Kozijnen Eindhoven de dikte van het aluminium en het ontwerp ervan geoptimaliseerd. De overkappingen zijn ijzersterk, waardoor grote overspanningen mogelijk zijn. Met meer frisse lucht en ruimte om je heen tot gevolg.

Binnen een dag geplaatst

In de fabriek worden de aluminium terrasoverkappingen en veranda’s op maat gemaakt. Onze vakmensen monteren de overkapping bij jou thuis.

Alles wordt binnen een dag geplaatst. Het monteren van de voet- en muurplaat, de spiekozijnen, de profielen, afwateringsgaten en het onzichtbaar wegwerken van de bevestigingen en bedrading. De levertijd van een terrasoverkapping is 4 tot 6 weken*.

*Afhankelijk van drukte is de levertijd soms langer of juist korter

Optimale isolatie

De overkapping kan geleverd worden met complete zijwanden en/of schuifwanden. We gebruiken hiervoor dubbele beglazen. Over de isolatie hoef je je dus geen zorgen te maken. Dat zit – letterlijk – helemaal goed.

Duurzaam en onderhoudsarm

Veilig en comfortabel wonen

Betaalbaar én 10 jaar garantie

Meer over Veranda’s