Slim en duurzaam
Ongekend flexibel
Gecertificeerde monteurs
Gratis vrijblijvend advies

Terrasoverkapping om van je tuin te genieten

In de lente wil je het liefst zo lang mogelijk buiten zitten en het lentezonnetje naar binnen halen. Maar in de herfst is het juist fijn om het warme gevoel van binnen door te trekken naar buiten. Met een aluminium terrasoverkapping geniet je ieder seizoen van je tuin. Het wordt de ultieme relaxplek met een tijdloos comfort.

Profiteer het hele jaar door van de extra ruimte van buiten. Wat de weersomstandigheden ook zijn.

Vergroot je leefruimte
De terrasoverkappingen en veranda’s van GP zijn prefect isolerend. Zo kun je het hele jaar door genieten van buiten. Het aluminium waar de terrasoverkapping van wordt gemaakt is lichtgewicht en recyclebaar. Goed voor het milieu dus. Dankzij de vele extra mogelijkheden, zoals verlichting, horsystemen, ventilatie en verwarming kun je optimaal genieten van je terrasoverkapping of veranda. Een aluminium terrasoverkapping vergroot je leefruimte en biedt maximale lichtinval. Een verlengstuk van je woning, maar dan in de buitenlucht.

De voordelen van aluminium

GP werkt voor producten als kozijnen en deuren met kunststof. Toch kiezen we bij terrasoverkappingen voor aluminium. Waarom? Aluminium is veelzijdig, licht en sterk. Dat biedt voor de bouw van terrasoverkappingen veel voordelen.

Het is mogelijk grote overspanningen te maken met slanke profielen. Daarnaast is er een minimum aantal palen nodig. Waar houten overkappingen veel schaduw geven en kunnen scheuren en rotten, geniet je met aluminium van maximale lichtinval en leefruimte. En omdat aluminium recyclebaar is, is het nog beter voor het milieu ook. Praktisch, duurzaam en oogstrelend. Want de uitstraling is minstens zo belangrijk als de constructie.

Terrasoverkappingen en veranda’s op maat

Bij GP Kunststofkozijnen begrijpen we dat elk huis om een specifieke overkapping vraagt. Onze aluminium terrasoverkappingen en veranda’s zijn daarom volledig af te stemmen op jouw wensen. Je kiest zelf de stijl en de kleur. Zo creëer je een mooi geheel. Met het type dak bepaal je de lichtinval, waar je optioneel zonwering aan kunt toevoegen. Maak er jouw eigen plek van, helemaal op maat.

Duurzaam en onderhoudsarm

Veilig en comfortabel wonen

Betaalbaar én 10 jaar garantie

Meer over Veranda’s