Referenties

Laat hier jouw reactie achter

Wij zijn uiteraard benieuwd met jouw ervaringen met GP Kunststofkozijnen. Laat het ons weten door hieronder jouw reactie achter te laten!

32 Comments on “Referenties

 1. Deze week zijn onze kozijnen vervangen door Alku kunststof kozijnen. GP is ons aanbevolen door familie die enkele jaren geleden hun kozijnen hebben laten vervangen door GP. Het advies en de service van GP en de afwerking is wederom perfect. Wij wonen langs een drukke straat maar met de nieuwe kozijnen en voordeur is het verkeer nauwelijks meer hoorbaar. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en kunnen GP zondermeer aanbevelen.

 2. Vorige week kunstkozijnen en nieuwe voor- en achterdeur laten plaatsen door GP kozijnen.
  Het resultaat is geweldig. Ze werken netjes en vragen tijdens het plaatsen meerdere malen of alles nog naar wens is. Ook de afwerking is perfect. Ik ga jullie zeker aanraden bij familie en vrienden Nogmaals bedankt. Gr Astrid en Aimé

 3. Als je echt vakwerk wil, dan moet je bij dit bedrijf zijn. Alles is netjes besproken en overlegd. De afspraken zijn tot in de puntjes nagekomen, en het eind resultaat is geweldig. Wij zijn echt ontzettend blij! Een aanrader voor iedereen.

  GP bedankt!

 4. Ger, Annemie, Wouter, Daan en Bjorn
  Het eerste bezoek van Ger bij ons thuis was meteen vertrouwd. Evenals de telefoongesprekken die door Annemie gevoerd werden. Je krijgt het gevoel dat je als personen behandeld word en dat is uiterst prettig! Super scherpe offerte en dus besloten ons gevoel te volgen. Kunstof kozijnen, rolluiken, screen, horren een nieuwe voordeur en een kozijntje bekleed met kunstof. Ze geven bij alles wat ze doen perfecte uitleg en vragen meerdere malen of het naar verwachting is. Ze werken uiterst secuur en laten alles schoon en netjes achter. Wij raden GP dan ook bij iedereen aan! We willen jullie nogmaals bedanken voor het prachtige resultaat!!
  Jeroen en Marieke Verreijt

 5. Silvain & Marika

  Groot compliment voor de ontvangst, uitleg en de doorlopende ondersteuning in het hele proces. Van informatievoorziening, offerte tot plaatsing alles is voortreffelijk verlopen. Inmiddels zitten alle kozijnen er in en zijn die, zoals als was aangegeven, allemaal erg mooi afgewerkt. Als het vervangen van kozijnen ooit ergens ter sprake komt zullen wij jullie zeker adviseren. Ik denk niet dat er een beter adres te vinden is…

 6. Beste Ger, Annemie Wouter en Daan. Enkele jaren geleden hebben jullie bij mij boven de kozijnen vervangen, daarna de kunststof voordeur geplaatst en nu m’n schuifpui vervangen. Wederom kwaliteit,vakmanschap en erg prettige samenwerking van begin tot het eindresultaat. En ook alles weer keurig netjes achtergelaten! Ik ben er superblij mee en kreeg al meteen positieve reacties. Complimenten en dank jullie wel.

 7. Een echte aanrader om in zee te gaan met GP kunststofkozijnen. Service, vakmanschap, betrokkenheid staan zeer hoog in het vaandel evenals duidelijke voorlichting en uitleg, berekening vooraf dus geen verrassingen ondanks kwalitatief uitmuntende materialen waardoor je een hoger prijskaartje verwacht. Betalen achteraf als klant volledig tevreden is. Nazorg dat wil zeggen dat men achteraf altijd met problemen of vragen aan kan kloppen, die dan ook terstond worden opgelost. Dikke pluim en ga zo door.

 8. Berrie van Lierop

  Nadat wij vorig jaar 4 kozijnen en een voordeur hebben laten vervangen door GP kozijnen, was nu onze dakkapel aan de beurt. Wederom weer kwalitatief vakwerk afgeleverd door het team van GP, met name door Wouter en Daan. Perfecte afwerking van het geheel, helemaal top!! Geen aanbetaling vooraf en keurig alle afspraken nagekomen. Wij kunnen GP dan ook van harte aanbevelen!
  Met vriendelijke groet, Berrie & Karin van Lierop te Nuenen

 9. Wij willen het hele team van GP kozijnen hartelijk bedanken voor het nette werk dat jullie geleverd hebben. Wat een fijn team om in huis te hebben ze werken hard ze zijn heel aardig en gaven overal uitleg en advies over. Alles ziet er keurig uit en wij zijn er heel blij mee. Vooral de renovatie van ons dakkapel is zeer mooi geworden.
  Bedankt allemaal!!! Groetjes Carin en Roel

 10. Beste Annemie, Ger, Wouter, Daan, Ruud,

  Gisteren en eergisteren zijn door GP Kunststofkozijnen bij mij de kozijnen vervangen, en een screen en rolluik geplaatst. In de showroom ben ik allerhartelijkst
  ontvangen. Het voelde meteen goed en vertrouwd. Ik ben bij verschillende bedrijven geweest, maar voor mij was het meteen duidelijk. GP Kunststofkozijnen.
  Eerlijk en goed advies. Team GP aardige en nette vakmensen. De afwerking is keurig. En iedere dag werd alles netjes opgeruimd.
  Ik ben er super blij mee 🙂
  Bij deze nogmaals heel erg bedankt voor het resultaat en de geweldige service die jullie bieden!
  Ik kan GP Kunststofkozijnen iedereen aanbevelen.

  Met vriendelijke groet,

  Henriette.

 11. Sandra Smits-Lens

  We zijn erg tevreden over de kozijnen. Hele goede service en goede kwaliteit van materialen.
  Luisteren goed naar de wensen van de klant..
  Veel mogelijk. Flexibel bedrijf.

 12. Kees en Tineke den Hoed

  Beste Ger en Annemie, wij zijn heel tevreden over de kunststof kozijnen en buitendeuren,die geplaatst zijn in onze bungalow. Jullie hebben een prachtig bedrijf met prima vakmensen.Vanaf de showroom tot het eindresultaat : jullie werken met hart voor de zaak.Dat is in alles terug te vinden. Prettige omgang met de klant,nette en secure manier van werken, altijd bereid om te helpen en alles schoon achter laten. Het eindresultaat is prachtig.
  Wij kunnen jullie bij iedereen aanbevelen.Bedankt voor een hele nieuwe uitstraling van onze woning. Met vriendelijke groet,Kees en Tineke.

 13. Henri en Dore Kessels

  Beste Ger, Annemie, Wouter, Daan en Ruben,
  Bedankt voor het upgraden van onze woning in de warmste week van 2017, het is echt heel erg mooi geworden. Ik heb er totaal geen spijt van met GP kunstofkozijnen in zee te zijn gegaan.. Bij jullie staat klantvriendelijkheid en klanttevredenheid echt hoog in het vaandel en ik zal jullie daarom ook met een gerust hart aan iedereen aanbevelen.
  Het lijkt er haast op of jullie in je eigen woning aan het werken zijn, zo voorzichtig en nauwkeurig worden alle werkzaamheden uitgevoerd en er worden zelfs verbeteringen aangeboden waaraan wij zelf niet hadden gedacht. Vakwerk!
  Ik weet in elk geval bij wie ik moet zijn als mijn dakkapellen een upgrade moeten hebben. Maar je kunt je installatieteam geruststellen, er komt dan geen tripple glas in 🙂
  Bedankt Henri en Dore Kessels

 14. Petra en Peter

  Mei j.l. zijn onze kozijnen inclusief deuren vervangen door G.P.-kunststofkozijnen. Wij zijn hier heel tevreden over; zowel de informatie vooraf, het plaatsen en afwerken van de kozijnen en de samenwerking. Het was duidelijk te merken dat het door vakmensen gedaan werd. Wij kunnen hun bij iedereen aanbevelen. Annemie, Ger, Wouter, Daan en Ruben bedankt voor dit mooie product. We genieten er dagelijks van.

 15. evert zweekhorst

  Van het eerste tot het laatste contact is G.P. Kozijnen ons perfect bevallen. Wij hebben de kozijnen in onze dakkapellen laten renoveren. Het is zeer netjes gemaakt, exact volgens de verwachtingen en afspraken. Zeer prettige, vriendelijke vakmensen om over de vloer te hebben! Ook voor specifieke renovatie-aspecten hebben ze goede maatwerk-oplossingen gevonden. Van harte aanbevolen !

 16. Ger en Marie-Anne Ballering

  Het vertrouwen dat we vooraf al hadden is volledig waargemaakt .Absoluut geen spijt van onze keuze en een prachtig stukje vakwerk geleverd door Ger, Annemie, Wouter en Daan. !00 % tevreden en al veel positieve reacties mogen ontvangen na het plaatsen van de deuren en het raam. Gaan we zeker aanbevelen .
  Ger en Marie-Anne ( Geldrop)

 17. Wim van den Biggelaar

  Bij ons zijn 5 ramen en 2 deuren vervangen door kunststof draaikiep ramen en kunststof deuren. Mijn vrouw en ik zijn uitermate tevreden over het hele proces van offerte, opmeten en de uitvoering. Wij geven de volgende punten:
  Voorbereiding: voorlichting, opmeten, offerte: 9.
  Uitvoering door een enthousiast jong team met groot vakmanschap: 9,5.
  Planning, ruim binnen de geplande tijd: 10
  Alles keurig afgewerkt: zelfs een bestaande elektrische kabel keurig weggewerkt. Inventieve oplossingen gebruikt voor probleempjes: 9,5
  Een kleinigheid in nazorg binnen een dag opgelost: 10

  We zullen GP zeker aanbevelen bij onze vrienden

 18. William en Brigitte Spaan

  Team GP Kozijnen,
  In de offerte fase van ons project (renovatie tussenwoning) zijn wij al zeer goed te woord gestaan door Ger en Annemie, wat ons vóóraf al veel vertrouwen heeft gegeven om GP Kozijnen de opdracht te geven. Prijs/kwaliteit is goed en wat wij ook belangrijk vonden is het VKG keurmerk.
  Renovatie van onze dakkapellen, ramen, deuren en het bevestigen van het keraliet is keurig gemaakt en elke dag werd er netjes opgeruimd. We hebben met de aanschaf van kunststofkozijnen en deuren ook veel meer comfort gekregen. Het vertrouwen wat wij vooraf al hadden, heeft het hele team van GP Kozijnen waargemaakt! Dit heeft geresulteerd in een prachtig eindresultaat voor onze woning!
  Ger, Annemie, Daan, Wouter en Pierre super bedankt!!
  William en Brigitte Spaan (17 april 2017)

 19. Ger en Marie-Anne Ballering

  De kozijnen en voor en achterdeur moeten nog geplaatst worden, maar nu al bijzonder tevreden met de uitleg en voorlichting in de showroom, de offerte, het opmeten en de persoonlijke behandeling. Alle vertrouwen in een schitterend resultaat , ook gezien de onderstaande reacties. Groet, Ger en Marie-Anne

 20. Bas en Cindy vd Kimmenade

  Vorige week hebben wij ons huis laten voorzien van kunststof panelen en kozijnen door GP-kozijnen.
  We zijn ontzettend blij met het resultaat, wat is het mooi!!
  Ger, Annemie, Wouter en Daan,
  Bij deze nogmaals heel erg bedankt voor het resultaat en de geweldige service die jullie bieden!

 21. Ilse van Pelt-Lindeman

  Beste Ger, Annemie, Wouter en Daan,

  Werkelijk alles is perfect verlopen! Een heel groot compliment voor jullie fijne benadering, het nakomen van afspraken, en bellen om te laten weten dat Ger onderweg was maar er iets later dan de afgesproken tijd zou zijn, no nonsense, eerlijk advies, meteen vertrouwd en door dat alles een hoge “gun-factor”. Offerte was duidelijk. En vandaag kwamen er 2 keurig nette monteurs, Wouter en Daan, bij ons de nieuwe voordeur en kozijn plaatsen. Vakwerk, keurig netjes, super kwaliteit deur en kozijn… geweldig gewoon! Jullie alle vier snappen hoe het werkt, hoe je een klant behandelt en hoe belangrijk het is om afspraken na te komen. Chapeau! Grote dank voor alles!

  Ow ja…en namens onze twee dochters dank jullie wel voor de snoepzakken!! ?

 22. Hans Meijntjes

  Na een allerhartelijkste ontvangst, duidelijke informatie en een minstens zo duidelijke offerte, hebben wij 19 januari een dubbele draai/kiep balkondeur laten plaatsen door GP Kunststofkozijnen.
  1 dag van voorbereiden, breken, plaatsen en opruimen was voldoende. Ook de afwerking was perfect.
  Onze complimenten aan Wouter en Daan voor een perfect resultaat.
  Wij kunnen GP Kunststofkozijnen iedereen aanbevelen.

 23. Charlotte en Martijn

  Afgelopen week zijn door GP kunststofkozijnen al onze kozijnen vervangen (13 stuks). Een mooi product waar we erg blij mee zijn! Zijn bij verschillende bedrijven geweest maar vonden bij GP het mooiste kozijn. Bij de showroom zijn we allerhartelijkst ontvangen en werd er alle tijd genomen voor de informatie die we nodig hadden. De kozijnen zijn in 4 dagen geplaatst. Iedere dag werd alles keurig opgeruimd. En het contact met iedereen is erg prettig geweest, erg aardige vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn, geen rouwdouwers in je huis, Ook de afwerking is supernetjes. GP forever! 🙂

 24. Bedankt voor de plaatsing van het kozijn met screenline.
  Perfect geplaatst en afgewerkt!

 25. Familie De Vries

  Dank zijn de uitstekende adviezen, zeer goed materiaal, competieve prijzen en zeer toegewijde en deskundige medewerkers hebben tot een prachtig resultaat geleid in de renovatie van onze woning. Hierbij zijn alle kozijnen vervangen, buiten deuren en een schuifpui geplaatst. Een parel in de straat, met de monumentenblauwe deur van Alkuplus. De planning was zeer goed, alsmede de werkzaamheden ansich, waarbij veel zorg is genomen voor de wensen van de klant. In 5 dagen was de klus geklaard en bij oplevering zonder enig nawerk van betekenis. Ook het bezoek van de fabriek in Tilburg, waar de Duitse hoog kwalitatieve materialen tot een klant specifiek product worden verwerkt, waren een bevestiging dat hier met hoogwaardige materialen wordt gewerkt,
  Wij bevelen GPKozijnen zeer zeker aan, voor die een goed product en een goede begeleiding wenst.

 26. Fam Weistra, Waalre

  De overzichtelijke website was de reden om voor GP Kunststof Kozijnen te kiezen voor het opnieuw bekleden van onze garagedeur.
  De beschreven werkwijze en de materialen die men gebruikt, maakten op ons een goede indruk.

  We hebben geen spijt van onze keuze: het persoonlijke contact, het maken van nadere afspraken, de financiële afwikkeling; het verliep allemaal uiterst vriendelijk en correct.
  De uitvoering van het werk was vakkundig en verzorgd. Dit bleek ook uit de interesse van enkele buurtbewoners.

  Al met al: een prima bedrijf met vriendelijk en vakkundig personeel, dat pas weg gaat als de klant tevreden is..

  Fam. Weistra
  Waalre

 27. Celine van de ven

  vandaag en gisteren alle kozijnen aan de voorkant vervangen door jullie kunstof kozijnen. Super blij ermee super kwaliteit en zo precies afgewerkt echt mooi!!! vakwerk leveren jullie !! en nog een pluspunt jullie laten alles zo netjes achter helemaal fijn!!! super bedankt

 28. Gabrielle en claudia

  Hoi ger en annemie
  Jullie hebben 1 augustus onze serre
  Heel erg afgewerkt met orginele deuren
  Wij zijn er heel erg blij mee inclusief de afwerking en de klant gerichtheid
  Echt knappert geleverd
  Gr gabrielle en claudia

 29. Vandaag is onze kunststofvoordeur afgehangen. Zeer tevreden en blij met het resultaat. Vriendelijk en vakkundig personeel, alles keurig afgewerkt en netjes opgeruimd en schoongemaakt.
  Ook de hulp in de showroom bij de keuze van e.e.a. was prettig en goed.
  Een echte aanrader jullie bedrijf. Mvg. Christ & Wilma.

 30. Stef Schoenmakers

  Vorige week kunststof-kozijnen laten plaatsen door GP Kozijnen. De kwaliteit én afwerking is fantastisch, je ziet nauwelijks dat ze geweest zijn,alles word opgeruimd en netjes afgewerkt. Ben zėér tevreden…..Stef Schoenmakers Nuenen

 31. Beste Ger en Annemarie. 2 jaar geleden hebben jullie onze kozijnen vervangen. Wij zijn er nog steeds zeer tevreden mee, en krijgen veelvuldig positieve reacties van vrienden en kennissen. De kwaliteit van de afwerking is uitstekend, en veel beter dan gemiddeld in de branche. Ook kijken wij terug op een zeer plezierige samenwerking om te komen tot de keuze en de plaatsing van de kozijnen. Een echte aanrader! Anjo en Jan Willem

 32. Beste Ger en Annemie, bedankt voor de goede en leuke service. Niet gelogen want de koffie stond klaar! We hebben al vele positieve reacties mogen ontvangen op het resultaat, bedankt! Mvg Johan en Karin

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *