Renovatie

Dakkapel aan renovatie toe?

Dan is dit belangrijk

Als je een dakkapel wil laten renoveren, is het verstandig om met een ervaren partner te kijken wat de beste keuzes zijn. GP denkt met je mee.

Drie dingen om te onderzoeken voor de renovatie van je dakkapel

Is je dakkapel aan renovatie toe, dan helpen we je graag om deze drie dingen goed te onderzoeken.

De kosten van renovatie vergeleken met vervanging
De vergelijking tussen renovatie van je dakkapel en de vervanging door een nieuwe dakkapel is belangrijk, omdat vervanging soms goedkoper kan blijken dan renovatie.

De staat van de huidige dakkapel
Daarnaast is het ook van belang om te inspecteren of de dakkapel nu op z’n minst in redelijke staat verkeert, omdat renovatie anders geen optie is.

Wat je wensen zijn voor de dakkapel
Of we nu voor renovatie of volledige vervanging gaan, je hebt veel vrijheid in de keuze van materialen en kleuren. Wat past het beste bij jouw wensen?

Wat gebeurt er bij de renovatie van een dakkapel?

GP pakt de renovatie van A tot Z aan, van het verwijderen van oude kozijnstijlen tot het vervangen van de zijwangen en van het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen tot het afvoeren van alle afgedankte materialen.

Mocht je twijfelen of je voor renovatie of een volledig nieuwe dakkapel moet kiezen, laat het ons weten. Wij kijken graag mee en brengen, als je wil, voor zowel vervanging als renovatie een offerte uit, zodat je kunt vergelijken.